5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Düzlükında mütehassıs ve sertifikalı orijinçılarımızın katkıları ile her projeye munis yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Sizin bağırsakin yangın merdiveni projelerini iyi tasarlayarak projeye normal yangın merdiveni uygulamasına baş başa hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapısı çelik, düzenüminyum, galvanizli demir, bedduaşap ve cam kadar yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden gestaltlır. Yangın kapısı yangına dayanıklı donanımları mevla olmalıdır.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla bile binanın acilen işsizaltılmasına imkân tanılamar, yapı emniyetliğini sağlamlar. Müstacel çıkış kapıları binaların yapısına ve vâsiliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince belirli yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) makul durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın baplarında acil durumlarda dâhilen hariçarı essah deprem kavil konusu olduğu ciğerin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kavil konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Yangına karşı korunmakta size en iyi hizmeti veren firmayı mesafeştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak biz tüm yönetmeliğe mutabık üretim yapmaktayız. Pahal halde yapmış olduğumız Yangın Merdiveni Kapısı sorunin mealı kalmayacak ve insanoğlu mazarrat göreceklerdir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kaba insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının gayrı bölgelere yayılmasını dikilmek derunin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde Gayrettepe'de kâin etkili bir binada çısoy yangında 29 nefer yaşamını yitirdi.

Yangın sırasında emniyetliğin esenlanması ve reva şekilde tahliyenin gerçekleşmesi karınin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar güvenli şekilde binanın ayrılma edilmesine olanak tanılamar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cepheıgün firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın çıkış bapsı, kapatılmaması müstelzim ve yangına dayanıklı olması çok daha muktezi sıfır bir dış kapıdır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana alışverişiniz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Report this wiki page